L'exsecretària general del PP i exministra de Defensa María Dolores de Cospedal i l'extresorer del mateix partit polític Luis Bárcenas declararan el pròxim 10 d'abril com a testimonis en el judici per la destrucció dels ordinadors que aquest últim utilitzava a la seu de els populars al carrer Génova, de Madrid.

Així s'exposa en una diligència d'ordenació, a la qual ha tingut accés Europa Press, signada per la lletrada de l'Administració de Justícia del Jutjat penal número 31 de Madrid, encarregat de jutjar a partir del proper 9 d'abril l'extresorera dels populars Carmen Navarro, l'informàtic José Manuel Moreno i l'advocat de la formació Alberto Durán, així com el mateix PP. Les sessions començaran el proper 9 d'abril, a les 9.45 hores, amb les qüestions prèvies i continuaran els dies 10, 11, 12 i 15 del mateix mes. Segons la mateixa diligència, durant la segona jornada tindran lloc les declaracions dels quatre acusats, que únicament s'enfronten a les penes sol·licitades per l'acusació popular exercida conjuntament per IU, Adade i l'Observatori Desc.

Per la seva banda, Izquierda Unida demana que el PP sigui penat amb una multa de 10,8 milions d'euros per dos delictes de danys informàtics i que Navarro, Durán i Moreno siguin condemnats a quatre anys i dos mesos de presó per aquests dos delictes i el d'encobriment.