La dona de 39 anys trobada morta diumenge a l'interior del seu cotxe al canal de Seròs de Lleida va tenir un accident de trànsit, segons apunten els indicis que comprovaven ahir els Mossos d'Esquadra.

La policia insisteix que encara cal esperar el resultat de l'autòpsia per certificar la causa de la seva mort, però com que el cos no presentava signes de violència, guanya força la hipòtesi de l'accident de trànsit. Els equips especialitzats van portar a terme ahir l'extracció del vehicle on era el cadàver del canal de Seròs.

Professors i alumnes de l'institut del qual era professora la despareguda van voler retre-li un homenatge ahir al matí amb la lectura d'uns textos i la col·locació d'espelmes en el seu record.

La pista de la dona morta es va perdre durant dissabte a la matinada quan es disposava a tornar a casa seva a les Borges Blanques, al voltant de les 4 hores, després d'un sopar amb companyes de feina a Lleida.

Dissabte al matí va ser el seu marit qui va denunciar als Mossos d'Esquadra que la seva dona no havia arribat a casa i, des d'aleshores, es va iniciar la recerca tant d'ella com del turisme en el qual viatjava.

Desenes de persones, Mossos d'Esquadra, Bombers, membres del ARRO, dos helicòpters i Protecció Civil van fer ahir batudes per trobar el parador de la dona fins que, a les 16.15 hores, es va trobar el cos sense vida de la dona a l'interior del cotxe que havia caigut al canal.