Un incendi en un bloc de pisos en rehabilitació està cremant des d'un quart de tres de la tarda al carrer del Carme de Girona. Les espurnes i els espetecs entre les flames permeten sospitar que a l'origen hi ha un curtcircuit elèctric. Segons les primeres informacions, el curtcircuit s'hauria donat a l'exterior de l'edifici propagant les flames per un tendal de protecció de les obres.

L'incendi ha despertat una gran expectació i molts ciutadans s'han concentrat als carrers adjacents. Diversos veïns s'han desallotjat a l'espera que arribessin els serveis d'emergències. Els Bombers han rebut l'avís a les 14.23 hores i hi han enviat sis dotacions. El regidor responsable de la policia i vicealcalde de Girona, Eduard Berloso, confirma que no s'han de lamentar ferits.

Segons el testimoni d'un dels treballadors de les obres preguntat per aquest diari, el foc hauria començat al primer pis de l'edifici i que han estat alertats per un dels operaris que hauria donat el crit d'alerta el que ha fet que la resta, unes 16 persones, desallotgessin l'edifici. Segons aquest treballador, el foc s'ha propagat molt ràpidament.

Quinze minuts després de l'inici del foc han arribat policia i Bombers, evacuant la zona i tallant el carrer del Carme des de la Plaça Catalunya fins al Pont de l'Areny.