El jutjat d'instrucció 3 de Sabadell, en funcions de guàrdia, va decretar divendres al migdia presó provisional sense fiança per al vuitè detingut per la violació múltiple al barri de Can Feu. Un altre arrestat va ser empresonat dijous perquè va ser identificat com un dels tres agressors. Els altres sis detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs. Se'ls va retirar el passaport, tenen prohibit deixar el país i s'han de personar setmanalment al jutjat. Sobre dos d'ells, a més, recau una ordre anterior d'ingrés al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE).

Aquestes diligències s'enviaran al jutjat d'instrucció 2 de Sabadell per tal que s'acumulin al procediment que allà s'instrueix per aquest cas.

El magistrat ha pres aquesta decisió després d'interrogar el darrer detingut en relació amb els fets que van tenir lloc la matinada de diumenge 3 de febrer. Es tracta de l'home que es va lliurar voluntàriament dimecres al vespre a la Policia Municipal de Sabadell i que els Mossos van detenir després d'haver-lo estat buscant des de dilluns.

L'arrestat va arribar als jutjats de Sabadell en un furgó de la policia catalana després d'haver passat la nit a la comissaria de la ciutat.