La diputada de la CUP Natàlia Sánchez ha denunciat que la policia espanyola l'ha fet fora de la plaça que hi ha davant del Tribunal Suprem aquest dimarts al matí, quan membres del partit s'han apropat a la zona on hi ha instal·lada la premsa gràfica, encerclada amb tanques, una hora abans de l'atenció als mitjans que hi havien convocat. "És una mostra més de l'arbitrarietat que envolta el procés judicial", ha criticat Sànchez, després de tornar a accedir al recinte, que està controlat per agents de seguretat de la policia espanyola. La diputada de la CUP ha viatjat a Madrid per "mostrar la solidaritat" amb els dirigents independentistes que estan sent interrogats a la sala penal de l'alt tribunal.

"Hem pogut veure com al tribunal i a la fiscalia els costa molt abstreure's del contingut polític amb preguntes com l'afiliació de [Jordi Turull] a entitats socials com Òmnium Cultural", ha dit Sànchez, que ha argumentat que això demostra que el judici és "polític" i una "farsa". "Lamentem que aquesta sentencia ja està escrita" i el procés és un "càstig per haver exercit el dret a l'autodeterminació", ha afegit.

Sànchez ha fet una crida a "aturar el país" dijous 21 de febrer quan hi ha convocada la vaga general de la Intersindical-CSC. "És imprescindible desbordar la sala" del Suprem per demostrar que el poble de Catalunya "no acata aquest judici que el que pretén és jutjar-nos a totes", ha dit la diputada.