Una menor hauria estat víctima d'un intent de segrest per part de tres persones que van sortir d'una furgoneta quan es dirigia a l'escola, a Sils (Selva), segons va relatar la víctima, la mare de la qual va interposar denúncia davant els Mossos d'Esquadra.

L'Ajuntament de la població va comunicar a través de les xarxes socials que incrementarà la presència de Policia Local a l'entrada i sortida dels centres educatius del municipi, i que a més havia donat a conèixer els fets al municipi als veïns.

L'escola de la menor, d'uns dotze anys segons van explicar fonts pròximes a la investigació, també va emetre un comunicat en què informa que els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana els han sol·licitat que transmetin la informació d'allò succeït a les famílies perquè adoptin mesures de precaució.

A més, se sol·licita a qui vegi algun vehicle semblant al dels segrestadors, una furgoneta de grans dimensions i de color negre, que es posi en contacte amb la policia.

Els responsables d'aquest centre educatiu, el Jacint Verdaguer, recomanen que, durant els pròxims dies, els alumnes estiguin acompanyats a l'arribada i sortida de l'escola.