20 de febrer de 2019
20.02.2019

La Falange i Democracia Nacional preveuen un acte a l'Eurocambra dilluns vinent

Els serveis de la cambra confirmen que han rebut la sol·licitud i l'estan analitzant

20.02.2019 | 18:04
El President de La Falange, Manuel Andrino, dirigint-se a uns manifestants l'any 2017

La Falange i Democracia Nacional preveuen oferir dilluns vinent una roda de premsa des del Parlament Europeu sota el títol: "El futur de les autèntiques forces patriotes a Espanya per la unitat i la llibertat". Segons ha pogut saber l'ACN i han confirmat fonts parlamentàries, la sol·licitud preveu que una de les sales de l'Eurocambra aculli la roda de premsa i compti amb el president de "La Falange" Manuel Andrino, acompanyat de Pedro Chaparro i Gonzalo Martin, president i vicepresident de "Democracia Nacional", respectivament.

Ho farien de la mà de l'eurodiputat alemany Udo Voigt, del partit neonazi NPD, i acompanyats també per l'exeurodiputat Roberto Fiore. Els serveis de la cambra han confirmat a l'ACN haver rebut la petició però matisen que encara s'està analitzant.

Si l'Eurocambra l'avala, l'acte es farà dilluns dia 24 a la tarda, just una setmana després de la conferència que el president Quim Torra i l'expresident Carles Puigdemont havien de pronunciar al Parlament Europeu i que el president Antonio Tajani va vetar al·legant raons de seguretat.

A banda, la cambra europea també té pendent comunicar si autoritza l'acte de Vox previst pel 6 de març sota el títol "Catalonia, a Spanish region" ("Catalunya, una regió espanyola").

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook