La jornada de vaga a Manresa, que coincideix amb la Festa de la Llum, tindrà el seu punt més visible amb la manifestació que se celebrarà a partir de les 2/4 de 7 de la tarda. El punt de sortida de la capçalera serà la plaça de la Bonavista, a la Ben Plantada, i transcorrerà pel centre de la ciutat per acabar davant de l'edifici dels jutjats. Els convocants asseguren en els seus missatges, que «el 21 a Manresa, no fem festa, fem vaga».

Abans de la manifestació de la tarda però, hi haurà altres accions de protesta. De fet, per a aquesta passada matinada s'havia fet una convocatòria, a 3/4 de 5, al Parc de l'Agulla per anar, des d'allà cap a diferents punts del territori per portar a terme diferents talls de carreteres. Els convocants aconsellaven, com en casos similars, portar una armilla reflectant, roba d'abric per aguantar el fred i resistir unes hores i també calçat còmode. A més, també aconsellaven portar cafè, aigua i menjar i els mòbils carregats per tal d'estar pendents de les novetats que hi pugui haver durant la jornada.

Al Berguedà també s'han convocat mobilitzacions similars a les de Manresa. Per a les 6 del matí s'havia convocat un esmorzar popular a l'aparcament de l'antiga discoteca Menfis i un altre a la fàbrica vella de l'entrada sud de Bagà, també a la mateixa hora.

Per a aquesta tarda s'ha previst una manifestació que sortirà de davant dels jutjats de Berga, a les 6, i que s'acabarà a la plaça de Sant Pere.

A Igualada hi ha convocada una marxa unitària comarcal que sortirà a les 11 del matí de l'estació. A la tarda, des de l'Anoia, s'ha fet una crida a participar a la mobilització de Barcelona, que començarà a les 6 als Jardinets de Gràcia.

D'altra banda i a tot el territori s'ha convocat a la ciutadania a concentrar-se, a les 12 del migdia, davant dels ajuntaments, amb l'excepció de Barcelona que serà a la plaça Universitat.