El tribunal del judici de l'1-O ha ampliat les previsions de calendari de sessions durant el mes de març i ha assenyat sessions per a tres dilluns del mes de març. Així ho ha indicat el president del tribunal, Manuel Marchena, just a l'inici de la sessió d'aquest dijous. El tribunal ha habilitat el dilluns 4, 11 i 25 de març. Aquelles setmanes també hi haurà sessió de dimarts a dijous, com ja es preveia inicialment. A més, ha deixat la porta oberta a fixar una sessió per divendres 29 de març, en funció de com es desenvolupin les previsions d'aquella setmana. Pel que fa als interrogatoris dels acusats, el tribunal manté la previsió d'acabar-los aquest dijous i ha avançat que no habilitarà divendres. Tot i això, ha deixat la porta oberta a assenyalar algun altre dia, previsiblement dilluns, si s'allarguen: "Si hi ha algun problema, no estarem fins a la matinada".

D'aquesta manera, les setmanes del 4 i de l'11 de març hi haurà sessions del judici de dilluns a dijous. La setmana del 18 de març, de dimarts a dijous. I la setmana del 25 de març, de dilluns a dijous, amb la porta oberta a allargar-ho fins divendres.

Marchena s'ha compromès a "fer un esforç" per assenyalar les sessions del mes d'abril a mitjans de març perquè les parts puguin treballar amb previsió. També ha respost a les defenses que treballen per facilitar tant aviat com puguin les previsions de testimonis per facilitar la preparació dels interrogatoris a les parts.

L'advocada Marina Roig, que defensa Jordi Cuixart, ha demanat al tribunal que es respecti l'ordre dels testimonis demanats de manera que primer es facin els sol·licitats per les acusacions. En aquest sentit, ha demanat que dos dels previstos per a la setmana que ve, l'expresident del Parlament Ernest Benach i l'exdiputat Albano Dante Fachín, només demanats per les defenses, "passin al final" tal com estableix "la llei per garantir el dret de defensa". La defensa de Carme Forcadell, exercida per Olga Arderiu, també ha demanat el mateix amb l'expresidenta de la cambra catalana Núria de Gispert.

Marchena ha pres nota de les peticions de Roig i Arderiu i ha explicat que el tribunal ha fet una "agrupació per blocs temàtics". En el cas de la primera setmana, tots els testimonis sol·licitats han tingut càrrecs polítics. El president del tribunal ha donat la raó a Roig i ha dit que, si només els ha demanat la defensa, "s'interrogaran quan acabin els de l'acusació".