El Jutjat d'Instrucció número 1 de València, en funcions de guàrdia dissabte passat, ha obert una investigació per tal d'aclarir les causes de la mort d'una dona com a conseqüència d'una possible intoxicació alimentària després de dinar amb la seva família en un restaurant de la ciutat dissabte de la setmana passada. Fins ara s'han detectat un total de 29 casos d'intoxicació de clients que van menjar en el mateix restaurant.

El magistrat instructor del cas està actualment en espera de l'informe forense i també dels resultats de les mostres que s'han de trametre després de practicar l'autòpsia a l'Institut Nacional de Toxicologia, segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que va destacar que, de moment, a la causa no hi ha investigats.

La dona, de 46 anys, va morir la matinada de dissabte a diumenge després d'haver dinat amb la seva família al restaurant El Riff de València. El seu marit i el seu fill, de 12 anys, van presentar però una evolució bona i van tenir una ràpida recuperació.