Els Mossos d'Esquadra han detingut un vaguista per propinar un cop de puny a un agent antidisturbi durant la protesta d'un grup de manifestants a la plaça Lesseps de Barcelona. Segueix aquí la vaga del 21 de febrer en directe.

Segons ha informat la Conselleria d'Interior, li atribueixen un presumpte delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Aquesta concentració ha passat per la Via Augusta de Barcelona, ??amb diversos centenars de persones que avançaven precedits per la pancarta: 'Sense drets no hi ha llibertat. Llibertat preses i presos polítics '.

Una altra protesta amb més d'un centenar de persones s'ha produït a la Gran Via a l'altura d'Urgell, i posteriorment aquest grup s'ha unit a un altre que era a la mateixa via a l'altura de Rocafort.

Els Mossos han identificat a alguns dels concentrats i han desallotjat un grup que impedia la circulació del trànsit amb una asseguda a terra.

Els concentrats portaven pancartes amb missatges com 'L'autodeterminació no és delicte' i han cridat consignes com 'Si ens toquen a una, ens toquen a totes'.

A la ciutat, diversos grups de manifestants han fet talls durant el matí d'aquest dijous a l'avinguda Diagonal, l'avinguda Meridiana, la Gran Via, el carrer de Sants, la Ronda General Mitre i la plaça Lesseps.

Una persona detinguda durant el desallotjament de la C-17 a Gurb

Els Mossos d'Esquadra també han detingut una persona durant l'operació per intentar desallotjar els manifestants que es concentraven a la C-17 a Gurb, segons han confirmat fonts del cos a l'ACN. L'arrest s'ha fet per atemptat contra els agents. Els Mossos han intervingut a la C-17 i han afirmat que es llançaven objectes contra els agents.