L'actor Toni Albà ha demanat disculpes "si alguna persona s'ha sentit ofesa" per la seva piulada envers la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. En una piulada aquest diumenge, amb motiu del viatge d'Arrimadas i el seu grup parlamentari a Waterloo, Albà va escriure: "Vigila, no passis de llarg i vagis a petar a Amsterdam... allà estaries com a casa i a més a més tindries tots els teus drets laborals respectats!".

Després de les crítiques que ha rebut, Albà ha replicat que "com diria aquell tan respectat que anava de 'campamentos': 'Ho sento molt. M'he equivocat. No tornarà a passar'. Albà també ha afegit que en cap cas demana disculpes per paraules -diu- que no ha escrit. "Ho dic per si algú pateix d'aquest mal tan escampat anomenat "deficiència en la comprensió lectora", que s'ho faci mirar".

La CCMA havia condemnat aquest matí "l'actitud insultant i de falta de respecte" d'Albà envers Arrimadas. A través d'un comunicat, la CCMA ha assenyalat que els comentaris de l'actor "a les xarxes socials ni representen TV3 ni són mai en nom d'aquest mitjà" i ha assegurat que les expressions públiques que pugui emetre des del seu perfil personal a Twitter "queden fora de l'àmbit d'aplicació del Llibre d'estil de la CCMA".

La direcció del programa Polònia i de Minoria Absoluta ja va manifestar aquest diumenge que no compartien "en absolut" el contingut de la piulada d'Albà . "Els comptes dels actors i altres membres de l'equip del programa són de caire personal i només els seus titulars en són responsables. Malgrat tot, volem deixar clar que els insults i les desqualificacions de tipus masclista no encaixen amb la nostra manera d'entendre l'humor".