La diputada de Vox al Parlament Andalús Ángela Mulas va anunciar ahir que el seu grup parlamentari reformularà la petició sobre les persones que treballen a les Unitats de Violència de Gènere de l'administració andalusa, després que hagi estat rebutjada per la mesa del Parlament, «on el PP-A i Cs s'han negat a aixecar catifes».

En roda de premsa, Mulas va dir que Vox «no es rendeix» i sol·licitarà la informació «des d'una altra òptica». En lloc de reclamar els noms d'aquests treballadors, demanarà la seva experiència professional o el número de col·legiat.

«Les víctimes de gènere tenen dret a conèixer si els professionals tenen totes les facultats necessàries per atendre'ls», va assenyalar la diputada de Vox, que va explicar que des dels col·legis professionals de psicòlegs i treballadors socials s'ha denunciat «intrusisme» en aquest sector.

D'altra banda, Mulas va anunciar que el seu grup havia registrat dues proposicions no llei amb la intenció que es debatin en el pròxim ple del Parlament que se celebrarà la setmana que ve, els dies 6 i 7 de març.