Els Mossos d'Esquadra han detingut un home aquest dimecres per un presumpte delicte d'atemptat a agents de l'autoritat. Els fets han tingut lloc al districte de Sant Martí, a prop de la Ronda Litoral, a Barcelona. El detingut no portava documentació i encara no ha pogut ser identificat, segons indica la policia. Agents del cos de seguretat han detectat cap a un quart de quatre de la tarda un home que treia un ganivet en uns jardins del districte i, segons indiquen els Mossos, es comportava de manera sospitosa. Tot seguit, l'individu s'ha desplaçat caminant fins al passeig Marítim del Port Olímpic i davant el risc que el pogués utilitzar contra els vianants, els agents han decidit detenir-lo.

Durant la detenció, explica la policia, l'home ha intentat clavar el ganivet a un mosso, que l'ha pogut esquivar. L'home ha fugit corrent cap al carrer de la Marina, on una altra patrulla l'ha acorralat. Aleshores, continua el relat dels Mossos, l'individu ha tret un altre ganivet i ha intentat agredir més agents. Finalment se l'ha pogut reduir i detenir sense que cap agent hagi resultat ferit.

Segons publica el diari 'El País', en el moment de la detenció l'home hauria cridat "Al·là és gran". El mitjà indica que no es descarta que l'individu sigui un pertorbat. Els Mossos no confirmen per ara cap dels dos extrems.

El detingut passarà a disposició judicial durant les properes hores.