Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones relacionades amb la mort d'un vident rus que va desaparèixer a Llinars del Vallès el novembre de l'any passat, i el cos del qual va ser trobat uns dies després amb signes de violència al pantà de Boadella, a l'Alt Empordà.

Segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra, el cos de la víctima va aparèixer el 24 de novembre parcialment submergit al pantà de Darnius-Boadella, a Barcelona.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions policials que van determinar que el cadàver era d'una persona d'uns 50 anys.

Posteriorment es va comprovar que les seves dades físiques es corresponien amb els de Vassili K., un ciutadà rus de 55 anys que es dedicava a la vidència i que havia viatjat a Catalunya el 15 de novembre per visitar uns familiars seus.

La divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra va iniciar una investigació sobre les circumstàncies d'aquest crim que ha permès detenir ara els tres homes per la seva presumpta relació amb l'homicidi.