Una exalumna del col·legi Claret de Barcelona és la primera que ha presentat davant els Mossos d'Esquadra una denúncia policial per abusos sexuals, presumptament comesos per l'exconserge del col·legi durant el curs 1984-85.

La denúncia la va presentar el 7 de febrer una exalumna que ara te 42 anys, segons publicava ahir El Periódico, que ha denunciat el conserge del col·legi per abusos sexuals amb accés carnal comès quan ella tenia 8 anys, de manera que el delicte ha prescrit. Segons la denúncia, el bidell es va gua-nyar la confiança de la nena deixant-la jugar a la seva garita i, malgrat la seva curta edat, la denunciant va notar que les carícies que li feia el bidell quan rondaven per la consergeria «li eren incòmodes». El text de la denúncia afegeix que un dia va acudir al conserge perquè li curés un cop al genoll i que aquest amb una mà li va fer fregues al genoll, mentre que amb l'altra li va introduir els dits a la vulva.

De la seva banda, el col·legi va informar ahir en un comunicat que divendres, 8 de març, arran d'aquesta denuncia, els Mossos d'Esquadra es van dirigir a l'escola a la recerca d'informació i que aquesta va traslladar totes les dades i es va oferir a col·laborar en la investigació.