A Manresa, cap de les delegacions de la Generalitat lluïa, ahir, un sol llaç groc, com va comprovar aquest diari mitjançant un recorregut per cadascuna d'elles, inclosa la seu de la delegació territorial del Govern a la Catalunya Central, que està situada als afores, al Palau Firal.

Estava buit de llaços l'edifici de la carretera de Vic on hi ha els Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central. Igual que el de la Muralla del Carme on fa més de deu anys que hi ha el Servei Català de la Salut, que hi comparteix espai amb l'Agència de Salut Pública. Mentre que aquesta façana estava neta de qualsevol simbologia, a la casa del costat hi havia un gran llaç groc i estelades.

Tampoc no n'hi havia cap a la seu de la delegació del departament d'Interior i de Territori i Sostenibilitat, al carrer d'Àngel Guimerà, l'accés a la qual queda una mica amagat; cal entrar cap a l'aparcament que hi ha al costat per trobar-la. Ni tampoc a la seu al carrer d'Alfons XII dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement i tota l'àrea d'Ocupació. Molt a prop, en aquest mateix carrer, hi funciona l'oficina territorial de l'Agència Tributària de Catalunya, que va obrir portes a Manresa el setembre de fa dos anys, també sense cap llaç. Zero de sis.