La Guàrdia Civil va trobar ahir a la tarda mig enterrats els cossos sense vida dels dos nens desapareguts a Godella (València) que van ser vistos per última vegada dimecres passat, segons van informar a Europa Press fonts de la investigació.

Després de diverses hores d'interrogatori amb versions contradictòries dels pares, la mare va conduir els investigadors fins al lloc on hi havia els cadàvers de la nena de cinc mesos i del nen de tres anys i mig.

Segons la versió del pare, la mare dels dos nens va tractar d'ofegar-los dimecres passat a la nit després que la parella tingués una forta discussió. El delegat de Govern a València, Joan Carles Fulgencia, havia explicat que s'havien contradit i incorregut en incoherències i que, en un primer moment, no es mostraven col·laboradors.

Les fonts citades van destacar que la família residia en una casa ocupada i que els serveis socials havien obert un expedient a causa dels problemes mentals dels progenitors i també per la desatenció dels menors, fet que podria haver comportat la retirada de la seva custòdia.