La comunitat islàmica de Manresa es va afegir ahir a la comunitat islàmica catalana en la seva «enèrgica condemna» a l'atac terrorista que va tenir lloc a Nova Zelanda contra les mesquites de Deans Aveneu, on van morir 41 persones i contra la de la Linwood, on en van morir set més.

En una nota de premsa, la Unió de Comunitat Islàmiques de Catalunya es va unir a «les oracions, davant aquest terrible atac, sent solidaris amb les víctimes, units i agermanats tots en les nostres pregàries i el nostre més sentit afecte».

En el comunicat, la comunitat islàmica també va manifestar «a les víctimes i als seus familiars i amics el nostre sentiment de solidaritat i suport en aquests difícils moments que travessen, com a germans que som tots, amb emotius desitjos de ràpida recuperació per als ferits».

La nota de premsa enviada ahir finalitzava amb un missatge dirigit a tots els governants: «La nostra crida als governs i polítics a projectar polítiques que afavoreixen la convivència i consolidin la pau entre els ciutadans per posar fi a l'odi, al racisme, a la xenofòbia i a la islamofòbia», deia el comunicat.