Els pares dels dos nens trobats morts dijous passat a Godella (València) romanen reclosos a la presó de Picassent, concretament a la infermeria de cada mòdul i sotmesos a protocol antisuïcidi, de manera que tots dos tenen vigilància addicional d'un altre pres de suport.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Paterna va decretar dissabte l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al pare dels dos fills, un nen de tres anys i mig i un nadó de cinc mesos, i diumenge va acordar la mateixa mesura per a la mare, a la qual considera autora del crim.

El jutge encarregat del cas es va desplaçar al centre hospitalari de Llíria per prendre declaració a la detinguda i va dictar després la interlocutòria de presó, per la qual cosa va ser traslladada a la presó de Picassent.

Fonts pròximes a la investigació del cas han indicat a Efe que, després de complir el procediment habitual de l'ingrés a la presó com la presa d'empremtes, fotografies i entrevistes amb el servei mèdic, la direcció de la presó va prendre la decisió que tant ell com ella ingressessin directament a les dues infermeries que hi ha a la presó, la dels homes i la de les dones.