El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, és el candidat a la presidència del Govern que té més seguidors a Twitter i a Facebook, mentre que el president de Vox, Santiago Abascal, guanya a Instagram. En les tres xarxes socials, el segon lloc és per al líder de Ciutadans, Albert Rivera.

Els cinc aspirants a la Moncloa posseeixen comptes personals en les tres principals xarxes socials, conscients de la importància d'aquests altaveus digitals per arribar al màxim nombre de ciutadans possible, i de la repercussió i el trànsit que qualsevol de les seves declaracions o comentaris generen entre els usuaris.

La plataforma preferida de tots ells és Twitter, on centren principalment la seva activitat cibernètica, però no s'obliden ni de Facebook ni d'Instagram, on, encara que en menys proporció, també tenen un notable nombre de seguidors.

A Twitter el líder de Podemos, Pablo Iglesias, és el candidat que concentra més públic, amb 2,26 milions d'adeptes. El segueix el president de Cs, Albert Rivera, que en suma 1,1 milions; i el cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, amb 992.000. Molt lluny d'aquestes xifres apareix el líder de PP, Pablo Casado, amb 220.000 seguidors.