21 de març de 2019
21.03.2019
Regió7

Alliberen un dels detinguts per la violació múltiple de Sabadell

El jutge conclou que l'home no és autor material de l'agressió sexual del febrer passat

21.03.2019 | 15:17
Els mossos investiguen els fets

El jutge que investiga la violació múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell ha acordat deixar en llibertat a un dels dos empresonats per aquesta agressió sexual, ocorreguda el passat mes de febrer en una nau industrial abandonada, en concloure que no és autor material.

En un acte, el titular del Jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha estimat, en contra del criteri de la Fiscalia i de l'acusació particular, el recurs d'aquest acusat, RO, i acorda deixar-lo en llibertat perquè els forenses no s'han trobat restes seves en el cos i roba de la víctima.

A més, la parella de l'acusat ha declarat que la nit del 2 al 3 de febrer de 2019, quan es va cometre la violació, va estar a casa amb ella, una versió que altres testimonis han corroborat.

El jutge subratlla a més que l'empremta dactilar que es va trobar de l'acusat a la nau industrial no acredita que estigués a la zona on es va produir la violació, ni en el moment en què aquesta es va cometre.

Malgrat que la víctima va identificar a R.O. en una roda de reconeixement, el jutge precisa que això no és un element suficient per considerar-lo autor, perquè la noia va ser assaltada per un desconegut i portada contra la seva voluntat a una nau abandonada, un lloc "estrany, mal il·luminat i en un estat d'angoixa i temor que dificultava el poder observar als individus allí presents i després recordar-los amb claredat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit