22 de març de 2019
22.03.2019

Ruta teatralitzada pel centre històric

Com a novetat, demà i diumenge es faran visites per conèixer la Gironella del segle XVII

21.03.2019 | 23:47
El Pont Vell de Gironella serà el punt d'inici de la visita teatralitzada al nucli històric de la vila

Fer una ruta històrica per la Gironella del segle XVII. Aquesta és la proposta nova de la Fira del Motor d'enguany. El grup de teatre local La Paparra, amb la col·laboració de la Gresca i la regidoria de Turisme, oferirà visites teatralitzades pel centre històric.

El recorregut començarà al Pont Vell de Gironella i s'entrarà al nucli històric per descobrir l'antiga presó, l'església Vella, la plaça de l'Església i la plaça de l'Ajuntament (antic castell fortificat).


Horaris

S'han programat quatre rutes, dues aquest cap de setmana i dues el mes que ve. La primera es farà demà, dissabte. D'aquesta manera, la proposta cobrirà l'absència d'activitats del dissabte de fira. «La visita teatralitzada és una opció molt recomanable. La ruta és molt interessant i convidem tothom a fer-la», comenta la regidora de Promoció Econòmica de Gironella, Maria Àngels Sallés. I afegeix que «permet conèixer històries com el comerç de l'època, els oficis...».

La primera sessió es farà demà a 2/4 de 8 del vespre, i la segona diumenge a les 12 del migdia.

I a l'abril es faran dues sessions més de la ruta històrica: el dissabte 20 i el diumenge 21 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre.

Donatius solidaris

El preu s'ha estipulat amb el sistema de taquilla inversa, és a dir que els assistents decidiran, un cop hagin fet el recorregut guiat, quant volen pagar per la visita teatralitzada. Donaran la voluntat. La companyia teatral La Paparra destinarà tots els beneficis a la investigació de cardiopaties congènites a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit