Una dona de 79 anys i d'Olot ha mort aquest dilluns en ser atropellada per un bus a tocar l'estació d'autobusos de la capital de la Garrotxa. La víctima ha hagut de ser atesa a l'helicòpter medicalitzat i li han hagut de fer maniobres de reanimació mentre era traslladada a l'hospital Trueta de Girona, però no ha sobreviscut.

L'accident de trànsit ha tingut lloc pels volts de tres quarts de deu del matí, al carrer de Bisbe Lorenzana. Per causes que es desconeixen, un autocar que maniobrava per entrar a l'estació l'ha atropellada. El vehicle anava buit en el moment dels fets.

El sinistre ha provocat l'arribada de tres dotacions de bombers, ambulàncies medicalitzades, Policia Local i Mossos d'Esquadra. Els metges d'urgències han atès la dona en el lloc dels fets darrera d'una pantalla posada per la Policia Local. Tot seguit han decidit traslladar-la amb ambulància fins al parc de bombers per tal de traslladar-la amb helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital Josep Trueta.

Finalment però, la víctima ha perdut la vida malgrat els intents dels sanitaris per salvar-li la vida, quan era a l'helicòpter.