El president del PP, Pablo Casado, va anunciar ahir que Adolfo Suárez Illana, fill de l'expresident del govern espanyol Adolfo Suárez, serà el número dos de la llista del PP per Madrid. Suárez, advocat de professió, es va afiliar al PP el 2002 i ja havia format part del Comitè Executiu de la formació sota el mandat de José María Aznar. Va ser candidat a la presidència de Castella-la Manxa i va perdre davant de José Bono.

Casado ho va anunciar en un acte on va valorar positivament les enquestes, malgrat que apunten que les tres forces de la dreta no obtindrien prou suports. Segons el líder del PP, hi ha majoria en vots, no en escons, i per tant el vot útil al PP pot capgirar la situació. En tot cas, va recordar que ell va agafar el partit amb un 16% d'intenció de vot i aspira a tenir un resultat «suficient».

La llista de Madrid del PP inclou l'escriptora i politòloga Edurne Uriarte com a número tres, l'economista Daniel Lacalle com a quatre, la presidenta del PP de Navarra, Ana Beltrán, de cinc, i la vicesecretària del PP Andrea Levy de sis.