Una dona ha donat a llum a dos nens bessons de diferent pare. Ha succeït a Xiamen, Xina, i els resultats de les proves d'ADN van confirmar la sospita del marit: un dels fills no era seu.

La dona, davant l'evidència, va haver de confessar que havia tingut una aventura d'una nit, tal com informa el diari Strait Herald.

Quan la parella va anar a la comissaria de policia a registrar als petits, van haver de presentar una prova de paternitat per demostrar que els fills eren seus. Però la sorpresa va ser que, en comprovar els resultats del test d'ADN, el marit va descobrir que un dels nadons no era seu, cosa que confirmava les seves sospites, ja que ja s'havia adonat que no s'assemblava a ell. La dona va admetre, llavors, haver enganyat la seva parella.

El cas de la superfecundació heteropaternal, tal com es coneix aquest fenomen, dóna lloc a una forma d'agermanament atípica, ja que, genèticament, els bessons serien mig germans. La superfecundació es un fenomen rar, però pot ocórrer bé a través d'actes sexuals separats o mitjançant la inseminació artificial.