Dissabte es presenta amb episodis de pluja concentrats a les zones de muntanya, sobretot al Pirineu, Prepirineu i Massís del Port, mentre que a la resta del territori el cel estarà molt ennuvolat, però sense precipitacions. En tot cas, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, allà on plogui ho farà de forma feble i amb quantitats minses d'aigua acumulades, a excepció de l'extrem nord-est del país on poden ser localment abundants. La cota de neu voltarà els 1.100 metres.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta a la de divendres, si bé a l'interior la pujada serà moderada. Oscil·larà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant. Rondarà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu i entre els 12 i 17 ºC a la resta, puntualment més alta al litoral sud.

Alerta per pluges, diumenge, a Osona, la Selva, el Vallès i la Garrotxa

De cara a diumenge, es preveu que les tempestes que descarreguin de matinada al Pirineu vagin avançant cap al sud-est. S'ha activat una alerta per xàfecs amb pedra o neu granulada que podria afectar les comarques d'Osona, Vallès Oriental, la Selva i la Garrotxa. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta.