Ángel Hernández, l'home que va ajudar ahir a morir la seva dona, María José Carrasco, diagnosticada des de fa 30 anys d'esclerosi múltiple, va demanar que s'«aprovi l'eutanàsia» i va respondre a tots aquells que hi són contraris argumentat que ells «diuen que l'important és la vida», però que «no és vida el que tenia» la seva dona. Hernández, en declaracions a Europa Press Televisión, va explicar que ha gravat aquests vídeos «per reobrir aquest debat», ja que la seva dona «ja ha mort», però vol mostrar amb els vídeos «el patiment real».

«Era malviure, era terrible, ter-rible constantment», va justificar Hernández. Pel que fa al moment de prendre la decisió, va detallar que «ella ja estava patint molt» i que «ho demanava constantment», i que això va fer que es decidís a gravar els vídeos «perquè en quedi constància».

«En els vídeos ella em deia 'vull morir, vull morir', i jo gravava amb una paciència enorme perquè se sabés que aquest és el sofriment real; la gent pateix», va lamentar Hernández.

Hernández va explicar que «hom és lliure de morir quan ho desitja, de viure i de morir», que, com que ningú no l'ajudava, ho havia de fer ell, i que «més del 80% de la societat pensa d'aquesta manera».