El candidat per Barcelona d'En Comú Podem a les eleccions generals, Jaume Asens, va assegurar ahir que votar el PSOE el 28-A significa contribuir que Ciutadans arribi al Govern, que Albert Rivera «sigui vicepresident» i Inés Arrimadas, ministra.

«Un vot al PSOE és un vot a la possibilitat que el senyor Rivera sigui vicepresident i Arrimadas, ministra», va afirmar en roda de premsa quan van fer-li una pregunta sobre el sondeig electoral publicat per El Periódico de Catalunya, que pronostica una caiguda dels comuns i una escalada dels socialistes.

Davant d'aquestes previsions, Asens va apel·lar una vegada més als «socialistes de cor, que pensen que el PSOE és un mal menor» perquè el «rumb» del Govern no el marqui Ciutadans.

«Ser socialista avui dia no és ocupar llocs en els consells d'administració i nosaltres, en aquestes eleccions, ens presentem amb les mans lliures», va subratllar Asens, que tot seguit va afegir: «No hem demanat diners als bancs i el PSOE ha demanat 30 milions aquesta campanya».