Un home va quedar ferit greu en rebre diversos trets al mig del carrer al districte de Sant Andreu de Barcelona, pel qual els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les circumstàncies d'aquest atac i amb la intenció d'identificar i detenir el seu autor o autors.

Segons van informar fonts de la investigació l'agència Efe, l'atac amb arma de foc va tenir lloc ahir cap a les 11 del matí. L'agressió amb arma de foc va passar al voltant de la placeta de Sant Francesc Coll. Uns quants veïns de la plaça on va tenir lloc l'incident, van explicar que havien sentit dos trets i posteriorment havien trobat la víctima envoltada d'un bassal de sang.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre al lloc l'home ferit al lloc. L'home presentava dos trets causats pels impactes d'arma de foc al cos. Posteriorment, el ferit va ser evacuat en estat greu a l'hospital barceloní de Vall d'Hebron.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar aclarir les circumstàncies que van causar aquest atac amb una arma de foc al centre de Barcelona amb arma de foc. Mentrestant, els Mossos han explicat que no descarten cap hipòtesi respecte a el succeït al districte de Sant Andreu.