El president del Parlament, Roger Torrent, ha expulsat del ple el diputat del PPC Santi Rodríguez després d'una picabaralla amb ERC i la CUP.

Durant el debat d'una moció referent a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la cupaire Natàlia Sànchez ha mostrat una fotografia de la protesta d'aquest dijous a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en què es veia una persona fent una salutació feixista i la popular Esperanza García li ha replicat que al PPC tenen "el braç ferm i la veu ferma per defensar la llibertat i la democràcia".

Això ha suscitat una discussió entre diputats i que Torrent cridés Rodríguez a l'ordre i després l'expulsés. García també ha sortit de l'hemicicle.

La diputada del PPC ha retret a Arran, a qui ha titllat de "companys totalitaris" de la CUP, de l'intent de boicot d'un acte a la UAB en què "ningú no ha pogut defensar les seves idees" i els ha acusat de ser els responsables que diputats del Parlament "hagin de portar escorta en una democràcia".

Durant la discussió entre les dues bancades de l'hemicicle, Torrent ha cridat Rodríguez a l'ordre, i ell ha respost: "Crida'm". Davant d'això, el president ho ha tornat a fer i l'ha advertit que el podria expulsar, com ha acabat fent. Abans de sortir, i acompanyat de García, el diputat popular ha recriminat a Torrent l'expulsió i ha assegurat que ell ha "hagut de portar els fills a l'escola amb policies al darrere" d'escolta.