La Guàrdia Civil busca un nen de cinc anys de Calvià a qui la seva s'hauria endut del país, segons denuncia el pare, que va traslladar el cas a les autoritats dimecres passat. La benemèrita ho considera un presumpte segrest parental.

El petit Samuel Benjamin de Vries, de cinc anys, va ser vist per última vegada el passat 26 de novembre a Calvià. El nen mesura 1,3 metres i pesa 15 quilos. En el moment en què suposadament es va produir aquest segrest parental vestia unes bermudes tipus xandall de color gris i una samarreta de color verd pistatxo amb un dibuix de Mickey Mouse. Calçava sandàlies de color blau.

El Ministeri de l'Interior ha difós una imatge del nen fent referència a un "menor desaparegut". De tota manera, en la denúncia presentada pel pare dimecres passat davant el Jutjat d'Instrucció número 9 de Palma, que es trobava llavors de guàrdia, feia constar que es podria tractar d'un segrest parental del menor. Per aquest motiu, el jutge ha ordenat a la Guàrdia Civil que s'encarregui de la recerca del petit per aquest presumpte delicte.

Tots els indicis apunten que el menor podria trobar-se a l'estranger després del segrest parental. Les primeres hipòtesis apunten que la mare i el nen podrien estar a Alemanya.