La incertesa predomina en la previsió meteorològica d'aquesta Setmana Santa. Tot apunta a que hi haurà risc de ruixats importants a partir de divendres i durant el cap de setmana a tot el territori català, però aquesta previsió encara pot variar. Segons informa el Meteocat, dependrà del moviment final d'una baixa al sud de la península Ibèrica.

Els problemes en els models del Meteocat arriben divendres, dissabte i diumenge, ja que tot i que es presenta una pertorbació des del sud peninsular, els pronòstics són encara incerts en la seva evolució.

Pluges dimarts i calma dimecres

La primera part de la setmana estarà marcada per un temps variable, amb posibilitats de precipitació entre dilluns i dimarts. Passat aquest primer front, el temps i les temperatures milloraran entre dimecres i dijous. Els problemes meteorològics més importants arribaran a partir de divendres.

I és aquí on regna la incertesa, ja que la pertorbació que arriba sembla indicar que serà un cap de setmana passat per aigua. Ara bé, segons els experts, encara és massa aviat per poder afirmar amb rotunditat que les pluges afectaran de manera important el territori català.