Els representants d'Air Nostrum i el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla) van assolir un acord dilluns a la matinada, després de més de 17 hores de reunió, amb la qual cosa es posa va fi a la vaga de pilots de l'aerolínia que van convocar aquesta Setmana Santa. D'aquesta manera, operaran amb normalitat tots els vols dels dies 22, 23 i 24 d'abril, encara que es mantenen les 47 cancel·lacions d'aquest dimarts, «atesa la complexitat tècnica del procés de reprogramació i el retard en què s'ha tancat l'acord», precisa Air Nostrum.

La companyia assegura que està treballant «intensament» per recuperar gran part dels vols que s'han cancel·lat aquest dimecres, 17 d'abril.

En qualsevol cas, l'aerolínia recorda que els passatgers dels vols que s'hagin cancel·lat tindran dret al reemborsament dels seus bitllets o la reubicació en altres vols fins al 10 de maig.

L'acord entre Air Nostrum i el Sepla es va signar a les tres de la matinada d'aquest dimarts, per la qual cosa el sindicat de pilots va procedir a desconvocar la vaga, de sis dies de durada.