La Policia Nacional va trobar recentment al seu pis de Madrid, després de l'avís d'un familiar, el cadàver d'una dona que portava diversos anys morta, uns cinc segons el relat dels seus cercles pròxims i l'autòpsia, sense que la mort es degués a causes violentes.

Segons publica aquest dimarts el diari "El Mundo" i han confirmat a Efe fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, el cadàver va ser trobat en passat dijous en un pis del carrer Alonso Heredia del districte de Salamanca de la capital, en part momificat i en part molt deteriorat.

La morta, de 83 anys, vivia sola i va morir de manera natural, quedant estesa a terra de la cuina, sense que ningú denunciés la seva absència, ja que tenia pocs familiars i els veïns van creure que havia marxat de viatge.

Va ser una neboda qui la setmana passada va trucar a la policia perquè no contestava mai i, en arribar els agents a l'habitatge, els veïns van comentar que feia anys que no la veien, pel que van decidir entrar al pis, han detallat les fonts.