Una persona ha mort i tres més han quedat ferides en un xoc frontal ocorregut aquest dissabte a la carretera N-340, a l'altura del terme municipal d'Alcanar (Montsià), amb la qual cosa s'eleven a 47 les víctimes mortals a les carreteres de Catalunya aquest any.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha ocorregut per circumstàncies que s'estan investigant a les 11:31 hores d'avui al quilòmetre 1.065 de l'N-340., quan han xocat frontalment i el conductor d'un d'ells ha mort.

Tres persones més han quedat atrapades dins els cotxes i han hagut de ser excarcerades ferides pels bombers.

El mort és el conductor d'un dels dos vehicles, en què viatjaven dues persones més que han estat evacuades als hospitals Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre) i d'Amposta (Montsià).

En l'altre vehicle implicat viatjava només el conductor, que ha estat traslladat en estat menys greu a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Al lloc de l'accident han acudit sis dotacions dels bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

La carretera N-340 ha estat tallada al trànsit durant més de quatre hores i s'han originat caravanes de més de 2 quilòmetres mentre els Mossos d'Esquadra desviaven el trànsit per d'altres vies.