Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a les 8.12 hores un home denunciat per maltractament en l'àmbit de la llar quan anava a una mesa electoral de l'Ajuntament d'Alcanar (Montsià). Es tracta d'un veí del municipi, de 33 anys i de nacionalitat espanyola, que va ser denunciat dissabte al vespre. Agents de la policia catalana l'han buscat durant la nit i l'han acabat arrestant a primera hora del matí perquè sabien que l'home havia estat cridat a una mesa electoral aquest diumenge.

Els mossos s'han personat a la mesa A del col·legi electoral situat a l'Ajuntament d'Alcanar temps abans de la seva constitució. Allí han pogut localitzar, finalment, l'home, que havia d'exercir de vocal en aquesta mesa. Abans de sortir acompanyat pels agents, ha demanat esperar el moment d'obrir el col·legi i exercir el seu dret de vot. Un cop formalitzat, ha estat detingut discretament fora del recinte electoral i sense cap tipus d'incident, segons han relatat a l'ACN diversos testimonis.

En el moment de constituir la mesa, ja s'havia comunicat a la persona que figurava com a suplent que acudís per cobrir el lloc de vocal del detingut.