Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un noi de 17 anys a Gavà (Baix Llobregat), el cadàver del qual ha aparegut aquest dilluns a mig matí en un descampat. Els agents han rebut l'avís a quarts de dotze i han localitzat el cos en una zona sense edificar situada entre MercaGavà, la zona esportiva Can Tintorer i el col·legi Sagrada Família, on estudiava el menor. El cadàver presentava una ferida d'arma blanca a la zona frontal i els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi sobre el motiu de la mort. Amb tot, fonts policials apunten a l'ACN que, a priori, es descarta que es tracti d'un homicidi o assassinat, ja que no hi havia signes de defensa. La policia espera ara el resultat de l'autòpsia per poder concretar les circumstàncies de la mort.

En un comunicat, l'Ajuntament de Gavà ha confirmat que el jove era alumne del col·legi Sagrada Família. El consistori ha manifestat el condol a la família del jove i a la resta de la comunitat educativa de l'escola on estudiava, a la qual s'ha ofert assistència psicològica.

L'alcaldessa Raquel Sánchez també ha expressat el seu condol i tristesa a través de les xarxes socials i ha apel—lat a la "prudència" respecte les circumstàncies de la mort, tot recordant que els fets es troben sota investigació policial.