El conductor d'un dels vehicles implicats en l'accident del passat dilluns a la tarda als túnels de Vallvidrera ha mort a l'Hospital Clínic. Es tracta d'un home de 53 anys i veí de Sant Cugat, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir un xoc entre dos vehicles a l'interior dels túnels en sentit sud, al quilòmetre 4,7 de la C-16, i va implicar dos vehicles més. A banda del ferit crític que ha acabat morint, van quedar afectades quatre persones més, tres dels quals lleus. Amb aquesta víctima, han mort 51 persones en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit ha difós les imatges del moment de l'accident i alerta que una petita distracció al volant pot acabar en una situació tràgica.

Arran de l'accident de dilluns, es van activar sis patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).