El Govern del Níger xifra en 58 les persones que han mort aquest dilluns per l'explosió d'un camió cisterna carregat de combustible a la capital del país, Niamey, quan un gran grup s'ha apropat al vehicle accidentat per agafar-ne la gasolina.

La deflagració, al barri de l'aeroport de Niamey, ha estat molt forta i ha provocat la mort a l'acte de 55 de les 58 víctimes, mentre que les altres tres han mort posteriorment. Trenta-set més continuen ingressades en hospitals de la capital amb cremades greus.

Diverses fotografies publicades per portals de notícies locals mostren les restes del camió i diversos cadàvers carbonitzats en el lloc de l'explosió, a prop de l'estació de tren de Oriba. Les autoritats treballen per intentar identificar les víctimes del succés.

El president del país, Mahamadou Issoufou, ha expressat a través del seu compte a la xarxa social Facebook el seu condol a les famílies de les víctimes i ha desitjat "que els desapareguts reposin en pau", així com "un ràpid restabliment als ferits" . Posteriorment, ha realitzat una visita a un dels hospitals en què es troben ingressats algun dels ferits.