Ciutadans Barcelona ha atribuït a un atac de hackers una piulada feta presumptament per la presidenta del grup a l'Ajuntament de la capital catalana, Carina Mejías, crítica amb l'estratègia de la formació taronja. "La nostra portaveu ha sofert un atac al seu perfil de Twitter. Estem treballant amb l'equip de Twitter Espanya per resoldre el problema quan abans millor", ha difós Ciutadans Barcelona a través del seu compte oficial de la popular xarxa social. El partit ha justificat així la piulada que ha aparegut a les set de la tarda al presumpte compte hackejat de Mejías. "Decebuda amb l'actitud d'alguns companys de Cs. La política de confrontació ha afectat negativament el nostre resultat a Catalunya", deia el tuit.

Després de la piulada de Ciutadans Barcelona acusant hackers de boicotejar el compte de Mejías, ha aparegut un nou tuit al presumpte canal oficial de la portaveu barcelonina del partit en què es llegia: "Ara, quan una persona expressa l'opinió sobre les decisions del seu partit el primer que es fa és dir que es tracta d'un hackeig".

Prèviament, n'havia aparegut una altra en què es repiulava un tuit de Jordi Cañas del 13 de juny del 2018 amb una imatge, que també va ser polèmica, que promocionava un embotit amb la cara d'un porc amb les ulleres i el pentinat de Carles Puigdemont. Canyas escrivia "Pig demont, el nostre pernilet". La repiulada anava acompanyada d'un text signat presumptament també per Mejías que deia 'doble raser' i esmentava Núria de Gispert.

A la pàgina hi ha alguns signes que evidenciarien la manipulació externa, com ara el fet que la descripció del perfil de Mejías indica que és "presidenta del Grup Municipal de @CiutagramsBCN al @bcn_ajuntament".