Agents de la Policia Nacional han detingut dues persones com a presumptes responsables de vexacions a la família de la professora de Zamora Laura Luelmo, per l'assassinat a la localitat de Huelva del Campillo i pel qual va ser detingut el veí del municipi Bernardo Montoya.

A través d'una aplicació d'intercanvi d'imatges, segons la Policia Nacional, els presumptes autors dels fets realitzaven una sèrie de comentaris en els quals presumien i s'alegraven de la mort de Laura Luelmo, abocant també comentaris dirigits als seus familiars. La investigació va començar el passat 19 de desembre, quan una agent fora de servei va detectar aquestes publicacions a les xarxes socials i les va traslladar a l'equip d'agents especialitzat en aquests aspectes.

Una vegada que els agents van analitzar els comentaris, es van adonar que els arrestats anaven creant diferents perfils socials, fins a cinc diferents, d'acord eren denunciats pels usuaris i tancats per l'empresa gestora de la xarxa social.

Després de nombroses tasques d'investigació els policies van aconseguir la identificació d'un dels autors, aconseguint la seva detenció a finals del passat mes de març a Sevilla, la ciutat on residia. Posteriorment, a finals del mes d'abril, van identificar l'altre home, que va ser detingut a Salamanca.

A tots dos els van intervenir els seus telèfons mòbils i van ser posats a disposició judicial com a presumptes responsables de delictes contra la integritat moral i coaccions.