Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat un home que assaltava dones a Barcelona amb navalla quan entraven al portal de casa seva. L'arrestat, de 50 anys, va ingressar a presó després de declarar davant el jutge. Se'l relaciona amb sis robatoris, tres dels quals en grau de temptativa.

La investigació continua oberta i no es descarta la seva vinculació amb altres fets similars. A hores d'ara està acusat de ser el presumpte autor de diversos delictes de robatoris amb violència i intimidació i d'un atemptat contra els agents de l'autoritat.

La investigació es va iniciar durant la primera setmana de maig arran de les denúncies rebudes per part de diverses veïnes del districte de Sarrià-Sant Gervasi. La descripció del modus operandi dels robatoris era molt similar en tots els casos: el detingut anava encaputxat i amb un buf per amagar el seu rostre, actuava sempre de nit, a la mateixa franja horària i a la mateixa zona.

L'home seguia les víctimes fins que arribaven al seu portal i, un cop a l'interior, les abordava i amenaçava amb una navalla tot exigint-los que li donessin el que portaven.