17 de maig de 2019
17.05.2019
Regió7

Alerta per un assassí «extremadament violent i perillós» que podria passar per Catalunya

Les autoritats extremen la vigilància de les fronteres per evitar la seva fugida cap a Marroc

17.05.2019 | 18:21
Mohamed Soultana

La Policia Nacional ha reforçat la vigilància per trobar Mohamed Soultana, a qui qualifica de delinqüent «extremadament violent i perillós». Fugit de la Justícia, que l'acusa d'un delicte d'assassinat amb arma de foc, sobre ell pesa una ordre europea de detenció i lliurament a les autoritats alemanyes.

Segons publica Welt, Soultana, de 42 anys, va matar d'un tret una dona de 44 a Offenbach, després del que va fugir del país cap a Bèlgica, on se li ha perdut el rastre. La policia alemanya sospita que la intenció de Soultana podria ser la de fugir al Marroc, el seu país d'origen, passant per "qualsevol part de la frontera" d'Espanya.

El Grup de Fugitius Internacionals de la Policia Nacional demana «màxima difusió» de la foto de Mohamed Soultana perquè s'endureixin les mesures de seguretat als punts fronterers, així com en ports i aeroports. La investigació de les autoritats alemanyes apunta que el presumpte assassí estaria armat.

Mohamed Soultana és marroquí, gairebé fa dos metres d'altura, i té els ulls foscos, i la barba i el cabell negre. Si algun ciutadà creu que l'ha vist, es recomana que informi a la Policia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook