L'economista Daniel Lacalle va anunciar ahir que renuncia a la seva acta de diputat del PP al Congrés, segons va confirmar a la seva pàgina de Facebook.

Ahir també va anunciar la seva renúncia la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, per la qual cosa entraran ara al Congrés José Ignacio Echániz i Mari Mar Blanco, que anaven en el lloc vuitè i novè respectivament.

El PP va obtenir a Madrid set diputats a les generals d'abril davant els 15 que tenien en la legislatura anterior. Aquest desastre va ser similar en altres autonomies, de manera que el PP va passar dels 137 diputats que va obtenir Mariano Rajoy el 2016 a tenir ara només 66 escons al Congrés.

Davant de les generals del 28 d'abril, Casado va situar en el quart lloc de la llista per Madrid al Congrés Lacalle, que des de l'octubre de l'any passat ja treballava com a responsable econòmic de la fundació del PP Concordia y Libertad i que ha ajudat a confeccionar el programa econòmic del partit per a les generals. Casado va assenyalar que el seu «compromís» amb el PP segueix «intacte».