17 de maig de 2019
17.05.2019
Regió7

Guaidó confirma la «mediació» de Noruega en el conflicte veneçolà

17.05.2019 | 00:25
Guaidó confirma la «mediació» de Noruega en el conflicte veneçolà

L'autoproclamat «president encarregat» de Veneçuela, Joan Guaidó, va confirmar ahir que Noruega intenta una «mediació» entre el Govern de Nicolás Maduro i l'oposició per tancar la crisi política mitjançant un nou diàleg, si bé va aclarir que no consentirà una «negociació falsa».

«Donem les gràcies al Grup de Contacte, al Grup de Lima, als nostres aliats (...) i també al Govern de Noruega, que intenta una mediació», va dir el líder opositor des de l'Assemblea Nacional. Guaidó va declarar que «tots els que sumin al procés d'alliberament i democratització de Veneçuela (...) seran absolutament benvinguts».

Guaidó va reconèixer que «alguns tenen dubtes» i va considerar que «és lògic» per «les frustracions passades», en al·lusió als diàlegs anteriors, i va assegurar que no es prestarà «a cap tipus de negociació falsa».

«Aquí ningú es mama el dit», va emfasitzar, i va afirmar que les converses només poden conduir a un objectiu: «Cessament de la usurpació, govern de transició i eleccions lliures».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit