L'Ajuntament de Badalona va cancel·lar divendres a la nit el concert contra la LGTBIfòbia després que algunes persones del públic llancessin ous a l'escenari al final de l'espectacle durant l'actuació de la cantant Marta Sánchez.

En un comunicat fet públic ahir, el consistori va informar que el concert va transcórrer sense incidents fins que va ser el torn de Sánchez, que va haver d'inter-rompre la seva actuació a la meitat de la primera cançó.

L'esdeveniment es va organitzar dins del programa de les Festes de Maig de la ciutat, coincidint amb el Dia contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, i hi van participar artistes com Ruth Lorenzo, Javi Reina, Famous o Brian Cross.

L'alcalde de Badalona i candidat del PSC a les municipals, Àlex Pastor, va condemnar els fets i va assegurar que «Badalona és una ciutat plural i tolerant» el futur de la qual passa pel respecte a la igualtat, el respecte i la convivència. Per la seva banda, la cap de llista del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, va acusar la CUP de llançar ous a la cantant: «La CUP va atacar, va tirar ous, va violentar, al concert, Marta Sánchez». En declaracions als mitjans al costat del candidat del PP a l'alcaldia de Badalona, Xavier Garcia Albiol, Dolors Montserrat va expressar la seva condemna al que va titllar d'«atac a la llibertat» dels que pensen diferent i de la cantant, a qui va mostrar suport.