La roba que portava el cadàver trobat dimarts en un solar del Prat de Llobregat té elements de coincidència amb la de Janet Jumillas, la dona que va desaparèixer el 13 de març passat, si bé la jutgessa i els Mossos segueixen pendents que els forenses certifiquin la seva identitat.

Segons fonts de la investigació, de tots els elements trobats fins al moment a l'escenari on uns operaris van localitzar un cadàver en estat de descomposició no n'hi ha cap que descarti que es tracti del cos de Jumillas.

Al contrari, segons les fonts, la majoria d'indicis recollits fins al moment, com la roba, avalarien la hipòtesi amb la qual treballen els Mossos, en el sentit que tot apunta que es tracta del cadàver de Jumillas. Dos operaris van localitzar un cadàver en un solar del Prat de Llobregat, ocult en un forat d'uns 4 metres de profunditat i 30 metres de longitud.

La policia científica dels Mossos buscava ahir més pistes que ajudin a confirmar la identitat del cadàver, al qual ahir a la tarda s'estava practicant l'autòpsia per determinar-ne les causes de la mort.