El candidat de Vox a l'alcaldia d'Alfarràs (Segrià), Antonio Jiménez, ha anunciat que deixa el partit ultradretà i s'ha declarat independentista i a favor dels líders independentistes presos.

Jiménez, que és el president de l'Associació de Gitanos d'Alfarràs, ha explicat en una entrevista a l'emissora local EmunFM que es va presentar com a candidat per Vox "perquè em van prometre la lluna - ha relatat -, però a l'hora de la veritat no em van recolzar en res".

A més que Vox ha incomplert, segons el seu parer, les promeses que li va fer per donar suport a la seva associació, Antonio Jiménez ha confessat que també ha descobert que "no puc estar en un lloc - ha dit- on estan en contra de moltes coses, fins i tot dels gitanos".

Per aquest motiu, Jiménez ha demanat perdó als veïns d'Alfarràs, als gitanos i als presos com Oriol Junqueras o Raül Romeva, "per haver-los defraudat", ja que "jo estimo Catalunya", ha confessat.

Davant aquesta nova situació, el ja excandidat de Vox ha anunciat que li agradaria poder formar part d'ERC, com ja ho va ser en el seu passat, o de JxCat, encara que de moment ha assenyalat que prefereix mantenir-se allunyat de la política i dedicar-se de ple a ajudar els gitanos que formen part de l'associació que presideix.

Jiménez ha conclòs l'entrevista exclamant: "Visca Catalunya!" i "Llibertat presos polítics!".