El portaveu de Vox al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, va anunciar un «principi d'acord» amb el PP per avançar en la governabilitat d'aquelles poblacions on junts sumen majoria suficient, entre les quals va fer referència a Almeria i Pozuelo de Alarcón (Madrid). Segons va explicar després de reunir-se durant més de dues hores amb una delegació del PP encapçalada per Teodoro García Egea, aquest acord s'anirà concretant en les organitzacions territorials i es desenvoluparà en comissions programàtiques bilaterals per donar a llum un document escrit per a la seva firma.

En aquesta segona reunió formal entre els equips negociadors de PP i Vox, hi van acudir, per part dels populars, a més de García Egea, el seu vicesecretari d'Organització, Javier Maroto, i la presidenta del PP de Navarra i diputada per Madrid, Ana Beltrán. La representació de Vox va anar a càrrec d'Espinosa de los Monteros; el seu vicesecretari d'Organització, Tomás Fernández; el vicesecretari jurídic i diputat per Saragossa Pedro Fernández, i la secretària general del grup parlamentari, Macarena Olona.

D'altra banda, la reunió entre el PP i Cs per conformar un programa de Govern per a l'alcaldia de Madrid es va tancar amb distanciament, ja que els populars es van mostrar «preocupats» davant la «indefinició» que segons el seu parer han mostrat els «taronges» per donar suport a José Luis Martínez-Almeida, mentre que des de Ciutadans van lamentar que el PP només parli de cadires.

Malgrat que les dues formacions van entrar optimistes a la reunió, les sensacions a la sortida van ser diferents. La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, va explicar que «Cs segueix instal·lat en la indefinició», i és que, segons el seu parer, la formació taronja no «mostra la seva disposició a que hi hagi un govern alternatiu a Carmena liderat pel PP, la llista que dins d'aquest bloc va tenir un millor resultat».